Så er det tid til fornyelse af kontingenten for 2020.

Det koster kun kr. 200,- for et års medlemskab - et medlemskab som støtter foreningen og giver dig masser af fordele.

Der er flere, som har efterspurgt, om man kan støtte med et højere beløb, da man ikke altid selv har mulighed for at hjælpe til under festugen, men som husstand vil man gerne støtte op om, der stadigvæk er hoppeborge til alle aldre, guldgravning, festtelt, live musik  mm. I den anledning har vi åbnet op for et udvidet kontingent, som samtidig også giver mulighed for at købe 2 billetter til grisefesten til kr. 100,- pr. billet (normal billetpris for medlem 200)

udvidet kontingent koster kun 400,-

På opfordring har vi i år også sammensat nogle sponserpakker som også indeholder kontingent, billetter og annonce/banner, se mere her

Se dit faktura nr lige her

Er du endnu ikke medlem, så støt os og meld dig ind her

Du kan betale fornyelsen på flere måder:

Betalingskort via vores nemtilmeld side

Husk at skrive medlemsnummer.

MobilePay til telefonnummer 2681 3084. (Bettina)

Husk at skrive medlemsnummer.

Bankoverførsel til kontonummer Reg nr.9809 - Konto nr.  2074365348.

Find dit medlemsnummer her